university.unic-greece

Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως στην

Ειδικη Αγωγη

Εξασφάλισε 1 από τις 100 υποτροφίες με όφελος έως 

20%!

Σπούδασε στο κορυφαίο πανεπιστήμιο της νότιας Ευρώπης & απόκτησε πλεονέκτημα στην παγκόσμια αγορά εργασίας!

Χειμερινό εξάμηνο 2021-2022

Το πρόγραμμα αφορά πολύ περιορισμένες θέσεις & τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Το αντικείμενο της Ειδικής Αγωγής.

Η Ειδική Αγωγή είναι η πρακτική της εκπαίδευσης μαθητών με τρόπο ο οποίος απευθύνεται στις ατομικές διαφορές και ανάγκες τους.

Στην ιδανική περίπτωση, η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει μια εξατομικευμένη έκδοση των διδακτικών διαδικασιών, προσαρμοσμένο εξοπλισμό και υλικό, καθώς και ρυθμίσεις προσβασιμότητας.

Στην Ειδική Αγωγή υπάγονται άτομα και μαθητές:

Απόκτησε μεταπτυχιακό στην

ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Εξασφάλισε 1 από τις 100 υποτροφίες με όφελος έως

20%!

Γιατί να επιλέξεις την Ειδική Αγωγή ως αντικείμενο.

Επιλέγοντας την Ειδική Αγωγή ως αντικείμενο εκπαίδευση και εξειδίκευσης θα έχεις την επάρκεια γνώσεων για την διδασκαλία σε ένα πολύ μεγάλο φάσμα ατόμων αλλά ταυτόχρονα να αναβαθμίσεις την διδακτική διαδικασία ακόμα και σε άτομα που δεν υπάγονται στις κατηγορίες της Ειδική Αγωγής.

Αυτή η επάρκεια έρχεται με μια σειρά πλεονεκτημάτων όπως:

Ανακάλυψε γιατί το πρόγραμμα του UNIC είναι το Νο1 σε προτίμηση στην Ελλάδα.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών προσφέρουν αξιολογημένο-πιστοποιημένο πρόγραμμα επιπέδου Master στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Τα σημεία που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι:

Σε ποιους απευθύνεται;

Το μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως στην Ειδική Αγωγή αποτελεί εξαιρετική επιλογή για:

Επιπλέον πληροφορίες

Διάρκεια Σπουδών

Το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί είτε με πλήρη φοίτηση (τουλάχιστον τέσσερα εξάμηνα) είτε με φοίτηση επί μερικής βάσης. Για την αποφοίτηση από το πρόγραμμα απαιτείται η επιτυχής ολοκλήρωση με ορθή αναλογία υποχρεωτικών και επιλεγομένων μαθημάτων και Πρακτικής Άσκησης.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

* η προηγούμενη διδακτική πείρα αποτελεί πλεονέκτημα

Γλώσσα Διδασκαλίας

Τα μαθήματα γίνονται στα Ελληνικά. Στο πλαίσιο των μαθημάτων, ωστόσο, χρησιμοπείται και αγγλική βιβλιογραφία.

Απόκτησε μεταπτυχιακό στην

ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Εξασφάλισε 1 από τις 100 υποτροφίες με όφελος έως

20%!

Γνώρισε το Νο1 Πανεπιστήμιο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη!

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στην Κύπρο, με περισσότερους από 12,000 φοιτητές από 70 και πλέον χώρες του κόσμου, οι οποίοι συνυπάρχουν σε ένα καινοτόμο και πολυεπίπεδο πλαίσιο μάθησης, αποτελεί τον ιδανικό χώρο για να χτίσεις το μέλλον σου! Με έδρα τη Λευκωσία, την πρωτεύουσα της χώρας, και παρουσία σε άλλες 20 πόλεις σε όλο τον κόσμο, το UNIC, καθοδηγείται από την επιδίωξη της αριστείας στη διδασκαλία και τη μάθηση, την καινοτομία, την έρευνα, την τεχνολογία, και ένα συνεχώς εξελισσόμενο ακαδημαϊκό περιβάλλον.

Κορυφαίες Διακρίσεις

>> Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας καθίσταται το πρώτο πανεπιστήμιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιτυγχάνει την υψηλότερη βαθμολογία 5 αστέρων (QS Stars) στην Ηλεκτρονική Μάθηση/Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση. (για μακέτα link κλικ εδώ)

>> το QS World University Rankings, κατέταξε τα τελευταία δύο χρόνια το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στις θέσεις 106 και 91, στην Περιφέρεια Αναδυόμενης Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας (EECA). [ για μακέτα κλικ εδώ]

>> το Times Higher Education Impact Rankings  (ένα από τα κορυφαία συστήματα αξιολόγησης πανεπιστημίων) τοποθετεί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην 42η θέση Παγκοσμίως , στη σημαντικότατη κατηγορία της Ποιοτικής Εκπαίδευσης και ανάμεσα στα κορυφαία 301-400 πανεπιστήμια παγκοσμίως με σημαντική ευρύτερη κοινωνική και οικονομική συνεισφορά.

Γνώρισε αλλα 30+ Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως UNIC…

Μεταπτυχιακό στην εξ αποστάσεως στην Ειδική Αγωγή με ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ έως -20%! Πρόλαβε την θέση σου στο Νο1 μεταπτυχιακό σε συμμετοχές στην Ελλάδα!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ενημερωθείς.

    * Συναινώ στο ότι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.