university.unic-greece

Σπούδασε

ψυχολογια

ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Σπούδασε στο κορυφαίο πανεπιστήμιο της νότιας Ευρώπης & απόκτησε πλεονέκτημα στην παγκόσμια αγορά εργασίας!

Εξασφάλισε υποτροφία έως 15% για όλα τα έτη σπουδών & κέρδισε το αρχικό, τέλος εγγραφής!

*Το αρχικό τέλος εγγραφής καταβάλλεται από τη Γεν. Αντιπροσωπεία Ελλάδος και αφορά τους 200 πρώτους ενδιαφερόμενους.

Με φυσική παρουσία ή με εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Περιγραφή Προγράμματος

Το Πρόγραμμα Ψυχολογίας είναι αφιερωμένο στον προσανατολισμό των φοιτητών στις διάφορες ειδικότητες της Ψυχολογίας, αλλά είναι επίσης ανοικτό και σε συναφείς επιστημονικούς κλάδους.

Το πρόγραμμα προσφέρει βασική εκπαίδευση στις διάφορες ειδικότητες της Ψυχολογίας, καθώς επίσης και στις βασικές θεωρίες και τεχνικές της, και ως εκ τούτου, δίνει μια πρώτη γεύση στους φοιτητές, όσον αφορά τις δεξιότητες ενός ψυχολόγου καθώς και την έρευνα στον τομέα της Ψυχολογίας.

 

Οι φοιτητές καλύπτουν γενικές θεωρίες, εμπειρικά στοιχεία και εφαρμογή της γνώσης σε εφαρμοσμένους τομείς της Ψυχολογίας, νιώθοντας την ανάγκη να συμβάλουν στη βελτίωση της ανθρώπινης κατάστασης σε διάφορους τομείς, όπως για παράδειγμα στην εκπαίδευση, στην εργασία, στην οικονομία, στον αθλητισμό.

Από την αρχή των σπουδών, το πρόγραμμα είναι οργανωμένο σε κύκλους μαθημάτων, που αφορούν το τρίπτυχο θεωρία-μεθοδολογία-εφαρμογή. Το μοντέλο αυτό προϋποθέτει ότι οι φοιτητές έχουν αποκτήσει ισοδύναμες γνώσεις και στις τρεις αυτές περιοχές.

 

Οι σκοποί και στόχοι του προγράμματος βασίζονται πλήρως στις εισηγήσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων των Ψυχολόγων (European Federation of Psychology Associations) και του Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου (American Psychological Association).

Προπτυχιακό πρόγραμμα στη

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Εξασφάλισε υποτροφία έως

15%!

για όλα τα έτη σπουδών & κέρδισε το αρχικό, τέλος εγγραφής!

Επαγγελματική Σταδιοδρομία

Ο ψυχολόγος μπορεί να εργαστεί σε παρεμφερείς επαγγελματικούς κλάδους, όπως στα μέσα μαζικής επικοινωνίας, στις δημόσιες σχέσεις και τη διαφήμιση, στην πολιτική, στο στρατό και στην αστυνομία, ως διοικητικός λειτουργός σε κρατικές ή ιδιωτικές υπηρεσίες και οργανισμούς ή ως ελεύθερος επαγγελματίας, προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες και θεραπευτική αγωγή σε ενδιαφερόμενους μετά από μεταπτυχιακό εφαρμοσμένο πρόγραμμα το οποίο παρέχει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Σκοπός & Στοιχεία Προγράμματος

Το πρόγραμμα διαρκεί τέσσερα (4) έτη για την απόκτηση Πτυχίου (Bachelor Degree) και προσφέρει στους φοιτητές:

Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να γίνουν δεκτοί σε σπουδές δεύτερου κύκλου (Μεταπτυχιακές Σπουδές)

Προπτυχιακό πρόγραμμα στη

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Εξασφάλισε υποτροφία έως

15%!

για όλα τα έτη σπουδών & κέρδισε το αρχικό, τέλος εγγραφής!

Γνώρισε το Νο1 Πανεπιστήμιο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη!

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στην Κύπρο, με περισσότερους από 12,000 φοιτητές από 70 και πλέον χώρες του κόσμου, οι οποίοι συνυπάρχουν σε ένα καινοτόμο και πολυεπίπεδο πλαίσιο μάθησης, αποτελεί τον ιδανικό χώρο για να χτίσεις το μέλλον σου! Με έδρα τη Λευκωσία, την πρωτεύουσα της χώρας, και παρουσία σε άλλες 20 πόλεις σε όλο τον κόσμο, το UNIC, καθοδηγείται από την επιδίωξη της αριστείας στη διδασκαλία και τη μάθηση, την καινοτομία, την έρευνα, την τεχνολογία, και ένα συνεχώς εξελισσόμενο ακαδημαϊκό περιβάλλον.

Κορυφαίες Διακρίσεις

>> Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας καθίσταται το πρώτο πανεπιστήμιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιτυγχάνει την υψηλότερη βαθμολογία 5 αστέρων (QS Stars) στην Ηλεκτρονική Μάθηση/Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση. (για μακέτα link κλικ εδώ)

>> το QS World University Rankings, κατέταξε τα τελευταία δύο χρόνια το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στις θέσεις 106 και 91, στην Περιφέρεια Αναδυόμενης Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας (EECA). [ για μακέτα κλικ εδώ]

>> το Times Higher Education Impact Rankings  (ένα από τα κορυφαία συστήματα αξιολόγησης πανεπιστημίων) τοποθετεί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην 42η θέση Παγκοσμίως , στη σημαντικότατη κατηγορία της Ποιοτικής Εκπαίδευσης και ανάμεσα στα κορυφαία 301-400 πανεπιστήμια παγκοσμίως με σημαντική ευρύτερη κοινωνική και οικονομική συνεισφορά.

Εξασφάλισε υποτροφία έως 15% για όλα τα έτη σπουδών & κέρδισε το αρχικό τέλος εγγραφής!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ενημερώσου για το πρόγραμμα σπουδών και τις υποτροφίες.

    * Συναινώ στο ότι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.